حوزه علمیه نرجسيه (س) سيرجان
narjesiyeh-sirjan.womenhc.com
narjesiyeh-sirjan.womenhc.com
ارزش حضرت فاطمهی زهراء(سلاماللَّهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست.
اگر بندگی خدا در حضرت فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود.
صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم اللَّه علیهم من النبیین و الصدیقین»(۱) «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست.
اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. اساس، بندگی خداست.
نه فقط حضرت فاطمهی زهراء (سلاماللَّهعلیها)، بلکه پدر حضرت فاطمة الزهراء(سلام الله علیها) هم - که مبدأ و سرچشمهی فضائل همهی معصومین اوست وحضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) وحضرت فاطمهی زهراء (سلاماللَّهعلیها) قطرههایی هستند از دریای وجود پیغمبر (صلی الله علیه وآله)- ارزشش پیش خدا به خاطر عبودیت است؛ «اشهد ان محمداً عبده و رسوله»(۲) اول، عبودیت اوست؛ بعد رسالت او. اصلاً رسالت - این منصب والا - به او داده شد، به خاطر عبودیت؛ چون خدا صنیعِ دست و مخلوقِ خود را میشناسد.
مگر در زیارت حضرت زهراء(سلام الله علیها)عرض نمیکنیم: «امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک»؟(۳) در علم خدای متعال معلوم است که عمل من و شما چیست.
ما در مقابل گناه و هوس و پول و نام نیک قرار میگیریم؛ آیا بهخاطر بهدست آوردن اینها حاضریم از شرف و ایمان و تکلیفِ خود و امر و نهی الهی دربارهی خود صرفنظر کنیم یا نه؟ این اختیار ماست.
چه راهی را انتخاب خواهیم کرد؟ وقتی گفتن سخنی برای انسان ضرر مادی دارد، وقتی حرکتی هوسهای گناهآلود انسان را برآورده میکند، ما سر دو راهی قرار میگیریم.
کدام راه را انتخاب خواهیم کرد؟
راه هوس و گناه و پول را، یا راه پاکدامنی و تقوا و بندگی خدا را؛ یکی از این دو را انتخاب خواهیم کرد.انتخاب و اختیارِ ماست، اما خدای متعال میداند که ما چه راهی را اختیار خواهیم کرد؛ این در علم الهی هست.
اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد که در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد.
«و مریم ابنة عمران التی احصنت فرجها فنفخنا فیه من روحنا»(۴) خدای متعال بیهوده به حضرت مریم اینقدر لطف نمیکند. این، کلام قرآن است. او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر حضرت عیسی شود. حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخورداری از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری. خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و اینچنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسؤولیتهای بزرگ و سنگین دیگری - که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد - در نظر میگیرد. «امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»(۵) خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.۱۳۸۴/۰۵/۰۵
«بیانات حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)در دیدار جمعی از مداحان»
*میلاد باسعادت و فرخنده حضرت صدیقه کبری فاطمةالزهراء(سلام الله علیها) مبــــــــــــــارک*
*صلوات*
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط پاریزدخت در 1395/01/10 ساعت 03:05:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1395/01/11 @ 04:21:47 ب.ظ
رحیمی [عضو]
با سلام و تهنیت
ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مادر شیعیان ؛ روز زن و روز مادر را بر شما و همه ی همسنگران مدافع ولایت
تبریک عرض نموده و سالی پراز نعمت و عاقبت بخیری برایتان آرزومندم.
مادران چشم و چراغ خانه اند
گاه شمعند و گهی پروانه اند
گاه میسوزند و هستی میدهند
گاه چون پیمانه مستی میدهند
نیست زير گنبد نیلو فری
مهر بالا تر ز مهر مادری
بوی یوسف میدهد پیراهنش
میرود معراج مرد از دامنش
بَه چه زیبا گفت آن نیکو سرشت
زير پاي مادران باشد بهشت …
یا علی علیه السلام
1395/01/11 @ 01:10:56 ق.ظ
پشتیبانی کوثر بلاگ [عضو]
با سلام و احترام
کاربر گرامی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید
مطلب شما در منتخب ها درج گردید
ضمن تشکر از درج منبع لطفا منابع مطلب را دقیق درج بفرمایید.
موفق باشید.
————-
http://farakhan.kowsarblog.ir/noruz